Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: سخنان رییس جمهور برای از رده خارج کردن خودروها و کامیون‌های فرسوده مشروط به عزم جدی دستگاه‌های اجرایی برای عمل به وعده‌های دکتر روحانی است که این مساله در کنار تامین منابع مالی و تسهیلات بانکی به راحتی قابل اجراست.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، رمضانعلی سبحانی‌فر گفت: متولیان صنعت خودرویی کشور به خوبی می‌دانند برای جایگزین کردن خودروها، کامیون‌ها و موتورسیکلت‌های فرسوده باید از طریق پرداخت تسهیلات مناسب بانکی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موانع چندانی برای واردات خودروهای سنگین از خارج از کشور وجود ندارد، گفت: برخی از برندهای خودروساز جهانی متقاضی همکاری مشترک با خودروسازان داخلی هستند که تعدادی از آنها موفق به تشکیل شرکت‌های مشترک با طرف ایرانی شدند، پس بنابراین بستر کار برای واردات موتور خودروهای سنگین مهیا است.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توسعه همکاری مابین خودروسازان خارجی و داخلی هم انتقال فناوری و هم سرمایه‌گذاری داخلی افزایش می‌یابد که هر دو موجب بهبود فضای کسب و کار و افزایش نرخ اشتغال کار می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۸۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد

وزیر نفت گفت: وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد و سال گذشته از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.

به گزارش ایسنا، جواد اوجی در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، اظهار کرد: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی تصریح کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وی افزود: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده‌ است.‌

وزیر نفت با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای شما در این صنعت وجود ندارد، گفت: اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان زا می شوند!
  • ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • راند دوم